Spraak

Effectieve behandeling voor spraakproblemen

Heeft jouw kind moeite met de uitspraak van klanken? Ik sta klaar om te helpen. Of het nu gaat om spraakproblemen zoals slissen of het vervormen van klanken, bied ik gespecialiseerde online logopedie om de spraakvaardigheid van jouw kind te verbeteren.

Samen werken we aan het ontwikkelen van duidelijke en verstaanbare spraak. Na het identificeren van de spraakproblemen stellen we doelen vast en starten we aan de behandelingen. Samen zullen we wekelijkse oefeningen uitvoeren om stapsgewijs vooruitgang te boeken. Bovendien geef ik oefeningen mee aan ouders, zodat de behandeling naast de sessies ook thuis kan worden voortgezet. Dit zorgt voor een consistente en effectieve aanpak voor spraakverbetering. 

Hoe het werkt?

Via het TinyEYE platform oefenen we klanken met leuke educatieve spelletjes waardoor de therapie niet alleen effectief maar ook leuk motiverend is voor het kind! Mijn doel is om kinderen te helpen met duidelijke en goed verstaanbare spraak. Dit alles vanuit huis of vanuit school.

Laten we samen de spraakontwikkeling van jouw kind of leerling verbeteren  en neem vandaag nog contact met mij op om te starten met de reis naar betere spraakvaardigheid. Samen zullen we werken aan het behalen van doelen en het vergroten van het zelfvertrouwen van jouw kind of leerling in communicatie!

Maak jouw afspraak direct

Taalgroei en spraakplezier voor kinderen!

Copyright © 2023 Digitaal-Logopedie

Website Ontwikkeling & Design Gemaakt door Toox Webdesign

Begin met chatten
1
Afspraak maken?
Hallo daar👋
Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Klik op de knop hierbeneden.