Afwijkende Mondgewoonten

Begeleiding bij het bereiken van een gezonde mondgewoonte

Heeft jouw kind problemen met de mondgewoonten, zoals duimen, speenzuigen, mondademen of verkeerd slikken? Ik bied gespecialiseerde online logopedie om afwijkende mondgewoonten aan te pakken volgens de Oro-Myofunctionele Therapie (OMFT).

Samen werken we aan het herstellen van een gezonde mondfunctie en het corrigeren van ongewenste mondgewoonten. Met behulp van gerichte oefeningen en feedback maak ik het mogelijk dat jouw kind comfortabel en gemakkelijk vanuit huis of school aan de afwijkende mondgewoonten kan werken.

Ik bied gepersonaliseerde therapie op maat, waarbij jouw kind online toegang krijgt tot effectieve behandelingen en deskundige begeleiding. Dit alles vanuit jullie eigen huis of vanuit school!

Speech training concept. Little girl uses a laptop to study at home with a teacher

Hoe het werkt?

Of jouw kind nu worstelt met duimzuigen, speenzuigen, verkeerd slikken of andere afwijkende mondgewoonten, ik bied de ondersteuning die nodig is om een goede mondfunctie te herstellen. Samen zorgen we ervoor dat jouw kind een gezonde en functionele mond krijgt, wat van invloed kan zijn op de spraak, tandstand en algehele mondgezondheid.

Samen stellen we een behandelplan op dat is afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van jouw kind. Jouw kind zal worden voorzien van gerichte oefeningen, technieken en feedback om een gezonde mondgewoonten te ontwikkelen en ongewenste gewoonten af te leren.

Maak jouw afspraak direct

Taalgroei en spraakplezier voor kinderen!

Copyright © 2023 Digitaal-Logopedie

Website Ontwikkeling & Design Gemaakt door Toox Webdesign

Begin met chatten
1
Afspraak maken?
Hallo daar👋
Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Klik op de knop hierbeneden.