Screenings

Ontvang taal- en spraakonderzoek

Het is belangrijk om eventuele spraak- en taalproblemen vroegtijdig te identificeren, zodat passende interventie kan worden geboden. Wil je graag dat uw kind of leerling graag getest wordt? Dat kan nu online! Ik neem online logopedische testen af om de spraak- en taalontwikkeling van uw kind te beoordelen.   

Op basis van de testresultaten kunnen we samen bepalen of logopedische behandelingen nodig zijn. Elke situatie is uniek, en daarom bespreken we de resultaten samen. Als behandeling noodzakelijk blijkt, bespreken we met u de volgende stappen en ontwikkelen we een behandelplan dat specifiek is afgestemd op de behoeften van uw kind of leerling.

Hoe het werkt?

Eenvoudig en Toegankelijk

Het enige wat u nodig heeft voor onze online evaluatie is een laptop (indien gewenst, een koptelefoon voor een betere geluidskwaliteit), een stabiele internetverbinding en een rustige ruimte waar uw kind of leerling zich comfortabel voelt. U ontvangt inloggegevens om toegang te krijgen tot het TinyEYE platform. Vervolgens verbinden we en kunnen we elkaar zien en horen in de online behandelruimte!

Maak jouw afspraak direct

Taalgroei en spraakplezier voor kinderen!

Copyright © 2023 Digitaal-Logopedie

Website Ontwikkeling & Design Gemaakt door Toox Webdesign

Begin met chatten
1
Afspraak maken?
Hallo daar👋
Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Klik op de knop hierbeneden.