Over mij

Muslim mother and little daughter making video call on laptop in kitchen
0 +
Blije Families
Happy teacher giving high five to boy in class with group of schoolchildren.

Over mij

Kinderen helpen om hun zelfvertrouwen te krijgen

Welkom bij Digitaal Logopedie! Mijn naam is Imane en ik ben gepassioneerd over het helpen van kinderen met spraak-, taal- en communicatieproblemen.

Mijn doel is om hoogwaardige online logopediezorg te bieden, waarbij ik gebruikmaak van het TinyEYE platform en persoonlijke aandacht. Mijn logopedische ervaring is vooral gericht op kinderen tussen 4 en 18 jaar, waarbij mijn focus ligt op het gebied van taal, spraak en afwijkende mondgewoonten. 

Ik ben meertalig en spreek naast het Nederlands en Engels ook het Arabisch (Marokkaans) en Berbers. Ik begrijp ik de uitdagingen en voordelen van het opgroeien in een meertalige omgeving. Hierdoor ben ik in staat om kinderen die meerdere talen spreken effectief te begeleiden en hun ouders gerichte adviezen te geven over hoe ze het taalontwikkelingsproces van hun kinderen kunnen ondersteunen.

Bij Digitaal Logopedie houd ik rekening met alle aspecten van het kind, zo ook de individuele ontwikkeling. Samen met mijn cliënten hoop ik hen niet alleen te helpen bij het overwinnen van spraak- en taaluitdagingen, maar ook bij het stimuleren van persoonlijke groei en het vergroten van hun zelfvertrouwen, zodat ze vol vertrouwen en met verbeterde communicatieve vaardigheden de wereld kunnen ontdekken!

Geregistreerde Logopedist

Gecertificeerde Partners

Als logopedist van Digitaal Logopedie werk ik met het TinyEYE platform. Daarnaast sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en ben ik aangesloten bij Zorg voor ZZP, een erkende klachtenregeling met geschilleninstantie.

Wat is mijn doel

Online logopedie

Als online logopedist bied ik flexibele en gemakkelijk toegankelijke behandelingen. Dankzij de online behandelkamer via het TinyEYE platform kunnen kinderen logopediesessies bijwonen vanuit het comfort van hun eigen huis of vanuit school, op een tijdstip dat voor hen het beste uitkomt. Dit maakt logopedie toegankelijker en handiger dan ooit tevoren.

Ik hecht veel waarde aan persoonlijke ondersteuning en betrokkenheid bij mijn cliënten. Tijdens online sessies creëer ik een veilige en vertrouwelijke omgeving waarin kinderen zich op hun gemak voelen om aan hun spraak- en taaldoelen te werken.

Mijn Visie

Mijn visie is om logopedische zorg toegankelijk te maken voor iedereen, waarbij ik streef naar optimale communicatievaardigheden en verbeterde levenskwaliteit voor mijn cliënten. Ik geloof dat iedereen het recht heeft om vrij en zelfverzekerd te kunnen spreken en effectief te communiceren, ongeacht leeftijd, achtergrond of specifieke spraak- en taalproblemen.

Mijn Missie

Mijn missie is om hoogwaardige logopedische zorg te leveren die is afgestemd op de unieke behoeften van elke cliënt, met gebruik van mijn ervaringen en evidence-based therapieën. Ik streef ernaar om een veilige en vertrouwelijke omgeving te bieden waarin cliënten zich gehoord, begrepen en ondersteund voelen tijdens hun logopedische reis.

Contact

Direct een belafspraak maken?

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u direct een belafspraak maken? Neem gerust contact met mij op en ik help u graag verder.

Taalgroei en spraakplezier voor kinderen!

Copyright © 2023 Digitaal-Logopedie

Website Ontwikkeling & Design Gemaakt door Toox Webdesign

Begin met chatten
1
Afspraak maken?
Hallo daar👋
Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Klik op de knop hierbeneden.