Online logopedie vanuit school

Asian boy smiling looking at camera and using laptop in computer class at the elementary school

Waarom vanuit school?

Online logopedie onder schooltijd!

Geen zorgen meer over reizen, want leerlingen kunnen nu op school genieten van persoonlijke logopedische begeleiding. Zo hoeft het kind niks meer te missen op school!

Ik sta klaar om de communicatievaardigheden van leerlingen te versterken in een vertrouwde omgeving. Met slechts internetverbinding en een rustige plek in het schoolgebouw kunnen we direct aan de slag.

Een E-helper (IB’er, leerkracht of onderwijsassistent) is aanwezig om de leerling te helpen met het inloggen en bij het eventueel gebruik van de koptelefoon voor extra gemak tijdens de sessie. 

Bij DigiTaal Logopedie pas ik de sessies aan op hun belevingswereld en niveau, zodat leerlingen vol vertrouwen kunnen communiceren. Geef ook uw leerlingen de ondersteuning voor hun spraak- en taalsucces met DigiTaal Logopedie! 

Mijn Aanpak

Hoe beginnen wij samen?

Ontvang professionele online logopedie voor kinderen van 3 tot 18 jaar. Meld uw kind/leerling vandaag aan en bied hen de ondersteuning die ze nodig hebben voor een betere spraak en taalontwikkeling.

 • Maak een afspraak

  Plan een afspraak met mij om jouw kind aan te melden voor logopedie, waarbij de lessen ook vanuit school gevolgd kunnen worden.

 • Gezellig gesprek met mij

  Voer een prettig gesprek met mij waarin we de spraak- en taalontwikkeling van jouw kind bespreken en samenwerken aan het verbeteren ervan.

 • Evaluatie/Diagnose

  Ontvang een uitgebreide evaluatie en diagnose van de spraak- en taalproblemen van jouw kind, zodat we een gepersonaliseerd behandelplan kunnen opstellen.

 • Start online logopedie lessen

  Geef jouw kind de mogelijkheid om zowel op school als thuis logopedielessen te volgen, waarbij we werken aan het verbeteren van zijn/haar spraak, taal en articulatie.

Teacher working with elementary school girl at laptop
Elearning, video call and child with laptop in online class wave hello for learning, education and

Online logopedie

Welke diensten ik aanbied

Ontdek mijn uitgebreide dienstenpakket op het gebied van logopedie, waaronder spraaktherapie, taalbegeleiding en articulatietraining, om de communicatievaardigheden van jouw kind te verbeteren.

Taal

Taal

Verbeter je communicatievaardigheden met onze online taaltherapie, gericht op het versterken van taalbegrip, woordenschat en zinsbouw.

Meertaligheid

Meertaligheid

Optimaliseer het Nederlands met mijn online begeleiding. Ontvang als ouder advies over meertaligheid en optimaliseer het Nederlands voor uw kind.

Spraak Therapie

Spraak Therapie

Ontdek de kracht van spraaktherapie via ons online platform, waar we werken aan het verbeteren van spraakklanken, vloeiendheid en articulatie.

Screenings

Screenings

Ontdek de mogelijkheden om jouw stemgebruik te optimaliseren en stemproblemen aan te pakken met onze online stemtherapie, gericht op ademhaling, resonantie en stemtechnieken.

Beginnende geletterdheid

Beginnende geletterdheid

Versterk de basis van lezen en schrijven voor kleuters. We werken aan fonologisch bewustzijn, letterherkenning en speelse activiteiten om de geletterdheid te bevorderen.

Afwijkende Mondgewoonten

Afwijkende Mondgewoonten

Behandel afwijkende mondgewoonten, zoals duimzuigen met onze online therapie, waar we werken aan het creëren van gezonde mondgewoonten

Reviews

Wat ouders over ons zeggen

Ontdek wat onze tevreden ouders zeggen over hun ervaringen met Digitaal Logopedie.

Elias
Elias

Ouder van Tom

Als ouder zijn we zeer tevreden over de online logopediebehandeling die onze zoon heeft ontvangen. De logopedist was zeer deskundig en betrokken bij zijn ontwikkeling. Dankzij de regelmatige sessies hebben we aanzienlijke verbeteringen gezien in zijn spraak en taalbegrip. Een geweldige ervaring!

Lisa Holland
Lisa Holland

Ouder van Elisa

De online logopedist heeft ons dochtertje enorm geholpen bij haar taalvaardigheden. De sessies waren interactief en afgestemd op haar behoeften. De logopedist gaf nuttige tips en oefeningen die we thuis konden voortzetten. We zijn erg dankbaar voor de professionele begeleiding!

Benjamin Eder
Benjamin Eder

Ouder van patrick

Geweldige logopedist! Onze zoon had moeite met spraakontwikkeling, maar dankzij de online logopediesessies heeft hij enorme vooruitgang geboekt. De logopedist was geduldig, vriendelijk en wist hoe hij ons kind kon motiveren. We zijn zeer tevreden met de resultaten!

Eva Pichon
Eva Pichon

Ouder van Fiona

"Fantastische online logopedist! Onze dochter had moeite met articulatie en we waren op zoek naar professionele hulp. De logopedist heeft ons niet teleurgesteld! De online sessies waren handig en effectief. Onze dochter voelde zich op haar gemak en de logopedist wist haar te motiveren

Taalgroei en spraakplezier voor kinderen!

Copyright © 2023 Digitaal-Logopedie

Website Ontwikkeling & Design Gemaakt door Toox Webdesign

Begin met chatten
1
Afspraak maken?
Hallo daar👋
Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Klik op de knop hierbeneden.